• lunchbuffe

Busslunch

Wärdshuset ligger precis intill E45 med plats för 250 gäster och den stora parkeringen erbjuder plats även för bussar, vilket gör att restaurangen är ett uppskattat stopp på långfärdsresor. Kontakta oss för mera info!

"Jag gillar verkligen den avslappnade atmosfären och att det är så gott om plats. Brukar alltid ta ett fönsterbord och se ut över Fryken och kika på när golfarna slår ut från första tee. Rekommenderas!"

Lunch

​​​​​​​Restaurangen är öppen för lunch
​​​​​​​varje dag kl 11.00 - 16.00
Kom gärna och handla med dig nylagat för
80 kr/portion! 


Välj mellan minst tre varmrätter varav en är en fiskrätt. Varje dag serveras även dagens soppa!
I priset ingår bröd, smör, ett glas dryck och kaffe med kaka.
Vid allergier ordnar vi med alternativ som passar just dig.


105 kr  

100 kr pensionär  

80 kr 3-10 år
80 kr hämtlunch

Måndag 8 april

¤ Panerad kummelfilé med kokt potatis och räksås
¤ Pasta du Chef med fläskfilé
¤ Marinerad fläskfilé med grönpepparsås

Torsdag 11 april

¤ Fläsknoisetter med potatisgratäng
¤ Ärtsoppa/gulaschsoppa, pannkakor, sylt och grädde
¤ Sprödbakad torsk, remouladsås
​​​​​​​

Söndag 14 april

¤ Pannbiff med gräddsås och stekt potatis
¤ Entrecote med potatisgratäng
¤ Spättafilé med skagenröra
¤ Pannacotta med bär


Tisdag 9 april

¤ Raggmunk/bruna bönor, stekt fläsk och lingon
¤ Skinka och blomkålsgratäng
¤ Panerad flundra, kokt potatis och dragonsås

Fredag 12 april

¤ Falukorv, stuvade morötter och potatismos
¤ Ost och baconfylld fläskytterfilé med klyftpotatis
¤ Panerad fisk, kräftor och mangoröra
¤ Äppelkaka

Onsdag 10 april

​​​​​​​​​​​​​​¤ Marinerad fläskkotlett med klyftpotatis
¤ Gräddstuvad pytt i panna med ägg och rödbetor
¤ Panerad fisk, sås med skaldjur och mos

Lördag 13 april

¤ Fläskfilé Hawaii med klyftpotatis
¤ Inkokt sejfilé med äggsås och kokt potatis
¤ Porterstek, gelé och kokt potatis
​​

Måndag 15 april

¤ Kalvfärsbiff med bacon, svampsås och potatismos
¤ Sprödbakad fisk med dillmajonnäs
¤ Kycklingwok med ris

Torsdag 18 april

¤ Köttfärslimpa, gräddsås, lingon
¤ Panerad kummel med romsås och kokt potatis
¤ Ärtsoppa/Minestronesoppa, pannkakor, grädde och sylt
​​​​​

Söndag 21 april

¤ Fläskkotlett, kantarellsås och klyftpotatis
¤ Kokt sejfilé i pepparrotssås och kokt potatis
¤ Husets pasta med skinka, bacon, ost, färska grönsaker
¤ Chokladpudding


Tisdag 16 april

¤ Kalops med rödbetor
¤ Raggmunk/löksås, stekt fläsk och lingon
¤ Fiskgratäng med paprika och purjolök

Fredag 19 april

¤ Tagliatelle med köttfärssås
¤ Kycklingfilé, aioli och stekt potatis
¤ Spätta med remouladsås och kokt potatis
¤ Kladdkaka med vispad grädde


Onsdag 17 april

​​​​​​​¤ Korv stroganoff med ris
¤ Schnitzel, råstekt potatis och bearnaisesås
¤ Fisk med pizzatopping

Lördag 20 april

¤ Marinerad karré med råstekt potatis och tzatziki
¤ Köttbullar, potatismos, gräddsås och lingon
¤ Kummel med räksås

​​