Busslunch

Wärdshuset ligger precis intill E45 med plats för 250 gäster och den stora parkeringen erbjuder plats även för bussar, vilket gör att restaurangen är ett uppskattat stopp på långfärdsresor. Kontakta oss för mera info!

"Jag gillar verkligen den avslappnade atmosfären och att det är så gott om plats. Brukar alltid ta ett fönsterbord och se ut över Fryken och kika på när golfarna slår ut från första tee. Rekommenderas!"

Lunch

​​​​​​​Restaurangen är öppen för lunch
​​​​​​​varje dag kl 11.00 - 16.00
Kom gärna och handla med dig nylagat för
90 kr/portion! 


Välj mellan minst tre varmrätter varav en är en fiskrätt. Varje dag serveras även dagens soppa!
I priset ingår bröd, smör, ett glas dryck och kaffe med kaka.
Vid allergier ordnar vi med alternativ som passar just dig.


120 kr  

110 kr pensionär  

90 kr 3-10 år
90 kr hämtlunch

Måndag 14/4
¤ Marinerad karré med jägarsås
¤ Flundra med remouladsås och potatismos
¤ Nudelwok med kyckling och grönsaker



Torsdag 17/4
¤ Färsbiffar med bacon, gräddsås, lingon
¤ Panerad kummel med remouladsås och kokt potatis
¤ Ärtsoppa/Gulaschsoppa, pannkakor, grädde och sylt
Påskdagen 20/4
¤ Marinerad fläskfilé med rotsaksgratäng och bearnaise
¤ Panerad torsk med skagenröra
¤ Slottsstek med sås, gelé och klyftpotatis
¤ Chokladpudding
Tisdag 15/4
¤ Bacon fylldköttfärslimpa med gräsåsr4
¤ Raggmunk/löksås, stekt fläsk och lingon
¤ Fiskgratäng med paprika och purjolök




Långfredag 18/4

¤ Spätta med potatismos och skirat smör
¤ Örtrullad fläskytterfilé med potatisgratäng
¤ Spaghetti och köttfärssås
¤ Marängsviss
Onsdag 16/4
¤ Påsk lunch
¤Kallskuret, sallader, sill, ägghalvor, köttbullar, prinskorv, frestelse, kycklingfilé, fläskfilé, klyftpotatis och bearnaisesås
Godis, Chokladpudding med vispgrädde.
¤ Pris 195/pers. barn 3–10 år pris 90 kr

PÅSKAFTON 19/4
¤ Påsk buffé
¤ pris 295 kr
¤ Barn 3–10 år pris 110 kr
Kallskuret, varmrökt lax, sill, sallader, ägghalvor, frestelse, köttbullar, prinskorv, fläskfilé, kalkonfilé, potatisgratäng.
Godis , pannacotta med bär.

Måndag 21/4
¤ Kokt sejfilé med hackat ägg och persiljesås
¤ Kotlett med mangochutney och rostad potatis
¤ Tagliatelle med köttfärssås
Torsdag 24/4
¤ Späckad karré med choronsås
¤ Kokt torskfilé med sås och potatismos
¤ Ärtsoppa/Kycklingsoppa, pannkaka, grädde och sylt
Söndag 27/4
• Fläskfilé med potatisgratäng
• Grillad kycklinglår med grönsaksrisotto
• Sprödbakad torsk med skagenröra.
Pannacotta med bär
Onsdag 30/4
¤ Marinerad kycklingfilé med friterad potatis och aioli
¤ Fisk med räksås och potatismos
¤ Tagliatelle bacon och skinksås


Lördag 3/5
¤ Fläskytterfilé med grönpepparsås och klyftpotatis
¤ Panerad sejfilé, dillsås och potatis
¤ Biff stroganoff med ris

Tisdag 22/4
¤ Raggmunk/bruna bönor, stekt fläsk och lingon
¤ Pasta med fläskfilé och grönsaker
¤ Sprödbakad fisk med räksås

Fredag 25/4
¤ Fläskfilé, broccoli, råstekt potatis och örtcrème
¤ Flundrafilé med gubbröra
¤ Köttfärslåda med ris
Morotskaka
Måndag 28/4
¤ Falukorv med blomkålsgratäng
¤ Panerad fisk, dillsås och potatis
¤ Färsbiff med kantarellsås


​​​​​​​Torsdag 1/5

¤ Schnitzel med pepparsås och råstekt potatis
¤ Räksoppa/ärtsoppa, pannkakor, grädde och sylt
¤ Torsk i vitvinssås

Söndag 4/5

¤ Grillad Kyckling med grönsaksrisotto och salsa
¤ Marinerad kotlett med bearnaisesås
¤ Sej med skaldjur
* Kladdkaka


Onsdag 23/4
¤ Panerad kycklingschnitzel, rostad potatis och aioli
¤ Sprödbakad fisk med vitvinssås och kokt potatis
¤ Lasagne
Lördag 26/4
¤ Wallenbergare, sås, ärtor och potatismos
¤ Panerad fisk med dillsås
¤ Paella


Tisdag 29/4

¤ Raggmunk/bruna bönor, stekt fläsk och lingon
¤ Köttgryta och ris
¤ stuvade makaroner och köttbullar
Fredag 2/5
¤Fläskfilé med gorgonzolasås och råstekt potatis
¤ Pasta med kyckling och spenat
¤ Spätta med remouladsås
¤Äpplekaka med vaniljsås
​​​​​​​

  • lunchbuffe